Üdvözlöm honlapomon!

Integratív gondolkodású ember vagyok, aki munkája során ötvözi a pszichológiai szemléletmódot a konkrét, gyakorlati megoldások keresésével.

Tanulásban akadályozott, autista, epilepsziás fiatal felnőttek munkára való felkészítésében dolgoztam több mint 6 évig, majd sok évig tartós munkanélkülieket segítettem vissza a munkaerőpiacra, illetve a Vakok Állami Intézetében látássérültek rehabilitációs programjában voltam pszichológus, ahol egyéni és csoportos szupportív terápiákat tartottunk kollégáimmal. Állami gondozott fiatalokkal és fiatal felnőttekkel is évekig foglalkoztam pszichológusként, emellett rendszeresen vezettem és vezetek kommunikációs és stresszkezelő tréningeket. Jelenleg örökbefogadásra jelentkező párok és örökbefogadás előtt álló gyerekek pszichés felmérését végzem, felkészítésükben veszek részt. Mind egyéni, mind csoportos terápiás formákban több éves tapasztalattal rendelkezem, ezzel együtt folyamatosan képzem magam.

Viselkedés és kognitív terapeuta és sématerapeuta végzettséget a VIKOTE-n , Pécsen pedig Klinikai és Mentálhigiénés Szakpszichológus végzettséget szereztem. Pszichológusi végzettségem mellett a filozófia szakot is elvégeztem, sőt, mielőtt a humán tudományok felé fordult volna érdeklődésem, gépjárműtechnikusi képesítést is szereztem. Ezt a tudást persze nem közvetlenül hasznosítom terápiás munkámban, de a szemléletemet ennek gyakorlatiassága is formálta.